top of page

nieuwe naam voor blog

Voorbeeldtitels: Productbeoordeling: 'De nieuwste draadloze hoofdtelefoons' of 'De betaalbare babywieg die elke aanstaande ouder wil' of 'Eindelijk gevonden! De ideale koffer voor handbagage'.


Neem een keyword op in de titel om de SEO van de post een boost te geven.


Productrecensies zijn geweldig als je producten of spullen voor je lezers wilt vergelijken. Ze blijven bij je terugkomen voor je expertise en voorbeelden uit de echte wereld.


Elke betrouwbare productbeoordeling zou moeten beginnen met een inleidende alinea. Dit is je kans om je lezers meteen te boeien en hen te laten weten wat ze kunnen verwachten. Review je één product of vergelijk je er een paar? Wat is de volledige naam van het/de product(en)? Deel met je lezers je expertise op dit gebied; je frustratie over producten op de markt die niet aan je behoeften voldoen; en waarom deze beoordeling hen de ins en outs van de voordelen van het product zullen bieden.Kop #1: Je eerste indrukken


Je lezers willen het gevoel hebben dat ze het product voor het eerst ervaren zoals jij, inclusief dezelfde aandacht voor detail. Hier moet je beschrijvend zijn en een duidelijk beeld geven van de look en feel van het product en al zijn functies. Zorg ervoor dat je afbeeldingen toevoegt om je verhaal tot leven te laten komen.


Kop #2: Hoe heb je getest?


Voeg persoonlijke anekdotes toe over hoe het product jou heeft geholpen. Wanneer, waar en hoe heb je het product gebruikt? Hoe persoonlijker je bent, hoe herkenbaarder en betrouwbaarder je zult zijn. Als je het product door anderen hebt laten testen, deel dit dan met je lezer.


Mensen zijn zich misschien niet bewust van alle manieren waarop een product hen kan helpen. Markeer deze dus zeker in je post. Je kunt manieren noemen waar ze nog niet eens aan hadden gedacht!


Kop #3: Voors en tegens


Zorg ervoor dat je meeleeft met je lezers. Wijs op hun frustraties en vervolgens op hoe het product kan helpen (of niet!). Je moet uitzoeken wat hun problemen zijn en hoe het product deze kan oplossen.


Als je een paar verschillende producten vergelijkt, voeg dan een grafiek of tabel toe waarin mensen gelijk overeenkomsten en verschillen kunnen zien. Dit helpt lezers om te kiezen welke optie ze willen kopen.


Niet iedereen heeft toegang tot het product waar je het over hebt. Misschien kun je een paar alternatieven noemen waaruit ze kunnen kiezen. Dit zullen ze zeker kunnen waarderen.


Kop #4: Het eindoordeel


Herinner je lezer allereerst (nogmaals) aan je jarenlange ervaring op dit gebied en wat jou de perfecte persoon maakt om een ​​eindoordeel te vellen. Het is niet voor elke review verplicht, maar een beoordeling helpt zeker. Vat je mening en ervaringen over het product samen met een beoordeling. 5 van de 5 sterren? Of 1 van de 2 duimen? Laat mensen weten wat je denkt.


Verdien geld met je review door affiliate links op te nemen. Lezers kunnen het product kopen met een link die je hen geeft, en jij krijgt een commissie. Dit is een geweldige manier om geld te verdienen zonder op te vallen. Zorg er wel voor dat je aangeeft dat het affiliate links zijn!


Meer informatie over affiliate links in onze gids.


Als het een product is dat je via je Wix-website verkoopt, voeg dan een link toe die rechtstreeks naar je productpagina gaat via de knop 'Toevoegen' in de zijbalk.


Nodig lezers uit om een ​​opmerking achter te laten en hun ervaringen te delen als ze het product eerder hebben gebruikt.

DISCLAIMER PCGO
.pdf
Download PDF • 61KB

2 weergaven0 opmerkingen
bottom of page